Home | concertarchief > concert 21 mei 2017

Het Voorjaarsconcert ligt weer achter ons. Op deze pagina kunt u bij Reacties uw indruk van het concert kwijt. Dat waarderen we zeer! Immers, als de partituren opgeborgen zijn en de concertkleding weer in de kast hangt, klaar voor gebruik voor een volgend concert, dan zijn voor ons uw commentaar en de fotoreportage de enige tastbare zaken die resten. Wilt u alstublieft de moeite nemen?

2017-05-21 Boxmeer (Kapel Zusters Julie Postel) Uitvoering: Weijerkoor

Begeleiding:

Piano Chris Kok
Gitaar Joost Klein Haneveld

Solisten:

Sopraan Francien van der Heijden

Muzikale leiding: José Doodkorte

Voorjaarsconcert
MOZART Laudate Dominum (uit Vesp. KV339)
ELGAR Drei marianische Gesänge
RACHMANINOV Concert for Choir
intermezzo
ROSSINI La Carità
DEBUSSY Salut Printemps
ROSSINI La Passegiata
pauze
CASTELNUOVO/
TEDESCO
Romancero Gitano (t. Lorca)
intermezzo
BERNSTEIN West-Side-Story-medley
(arr.Stickles)

Reacties Voorjaarsconcert

(2 reacties)

Willemien Friesen uit Vierlingsbeek schrijft op 22 mei 2017 om 19.35:

Lief Weijerkoor,

Het was weer fantastisch gisteren.
Een prachtig concert, wat goed, afwisselend en gedurfd in elkaar zat, met een prima soliste, gitarist, pianist en natuurlijk dirigente Jose.
En dat was niet alles
Er was emotie: dit concert werd opgedragen aan Rien, het was erg warm in de ruimte: er werden mensen onwel, maar jullie brachten dit concert met een ongekende professionaliteit. Groot compliment daar voor.
Ik heb enorm genoten van de Zigeunerballades, met name van de Processie. Ik zag alle vreemdsoortige figuren aan mij voorbij trekken!
En wat bijzonder: koorzang met de begeleiding van slechts een gitaar. Geweldig!
Jose en jullie allemaal, dank jullie wel en natuurlijk graag weer tot de volgende keer.

Liefs voor jullie allemaal, Willemien Friesen.

Anoniem uit Boxmeer schrijft op 21 mei 2017 om 19.42:

Geachte koorleden en dirigente,
Nog helemaal in de sfeer van jullie optreden, wil ik even reageren met lof en grote waardering. Ik vind dat jullie voortdurend beter worden in mijn luisterbeleving en luistergenoegen. Prachtig! En te zien, de betrokkenheid, inzet en uitstraling van mevr. Doodkorte naar het koor en musici; pluim! En het koor; geweldig mooi te horen wat menselijke stemmen tesamen kunnen voortbrengen en teweegbrengen. Puur genoegen voor mij.

Compliment ook voor de keuze van de liederen en solisten; klasse. Ik ben trots lid te zijn van de club Vrienden van,,,, .

Ga zo voort en veel succes en voldoening met jullie allen. Nogmaals, dank en waardering. Sj. Cremers.