scroll naar boven
contact   |   inloggen
Logo Weijerkoor
Logo Weijerkoor mobile
 
 
Home | contact

Contact met het Weijerkoor

Verreweg het grootste deel van onze leden en bestuursleden is alleen 's avonds te bereiken. Om die hindernis zoveel mogelijk weg te nemen hebben we voor een aantal doelen een speciaal contactformulier gemaakt. Schroomt u niet deze te gebruiken, de formulieren worden in ieders persoonlijke mailbox afgeleverd.

Contactgegevens

Mailadres

info@weijerkoor.nl

Bank

NL83 RABO 0108 7248 91 t.n.v. Weijerkoor Boxmeer

Secretariaat

Carmen Cremers
Veerstraat 32
5831 JN  BOXMEER
T (0485) 57 50 16

secretariaat@weijerkoor.nl.

Penningmeester

Henny van Doorne
penningmeester@weijerkoor.nl

Voorzitter

voorzitter@weijerkoor.nl

Webmaster

webmaster@weijerkoor.nl

Contactformulier

Wilt u telefonisch overleg met een van de bestuursleden? Gebruik dan het korte contactformulier hieronder:

Bel me terug

Privacyverklaring

Wilt u weten welke gegevens het Weijerkoor over u ter beschikking heeft of heeft u als niet-Weijerkoorlid bezwaar tegen een foto waarop u duidelijk zichtbaar bent afgebeeld? Kijk op Privacyverklaring om uw rechten te lezen en hoe u kunt vragen deze foto te verwijderen.

Reactie op 'Hymnes à l'amour'

Uw mening horen wij graag

Als u bij het 'Hymnes à l'amour' geweest bent wilt u wellicht uw ervaringen kwijt. Daar doet u ons een groot plezier mee! Na het concert resten ons immers alleen de spreekwoordelijke foto's en ... uw berichten. De leden kijken hier altijd naar uit.

Wilt u de moeite nemen dit formulier in te vullen en op 'verzenden' te klikken? Dan plaatsen we het bericht z.s.m. (handmatig, vandaar enige vertraging) op de website.

Wat vond u van het 'Hymnes à l'amour' ?

 

Ik wil lid worden

Welkom

Het koor wil verder groeien en hoopt op versterking door nieuwe enthousiaste zangers en zangeressen.

Als u interesse heeft kunt u altijd komen luisteren tijdens een repetitie. De repetities vinden plaats op dinsdagavond van 19.30-22.00 uur in de Elsenhof te Sambeek.

Thuisstudie is een verplicht onderdeel van het koorlidmaatschap en er zijn regelmatig studiedagen in het weekend.

Na afloop van de repetitie is er aan de bar de mogelijkheid om bij te praten. Hiervan wordt door velen met plezier gebruik gemaakt. Dirigent en koorleden willen het niveau en de veelzijdigheid van het koor verder blijven ontwikkelen, maar de prestatiedrang zal nooit ten koste gaan van het zangplezier!

Aanvraag

Zin om te komen zingen? Meld u online aan, u bent van harte welkom. U wordt na ontvangst uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Ik wil lid worden

Vrienden van het Weijerkoor

Uw Vriendenbijdrage


Het Weijerkoor wil graag bijzondere concerten geven. Concerten die opvallen door de originele interpretaties van klassieke werken.

Sommige van die concerten kosten daardoor veel geld. De belangrijkste reden is dat er vrij uitgebreide instrumentale bezettingen of solistische bijdragen benodigd zijn. Voor een relatief klein koor als het Weijerkoor zijn zulke uitvoeringen een muzikale, maar vooral ook een financiële uitdaging die we niet kunnen realiseren zonder extra inkomsten.

Dat is waaraan wij uw Vriendenbijdrage besteden: het geld gaat rechtstreeks naar het budget voor solisten en instrumentalisten.

Dodenherdenking

Wat het kost


Voor € 25,- per jaar bent u Vriend van het Weijerkoor en wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten en het komende concertprogramma.

Ruim van tevoren kunt u de kaartjes kopen waarvoor wij dan maximaal twee goede plaatsen reserveren op uw naam. Daardoor hoeft u niet per se drie kwartier van tevoren aanwezig te zijn om nog een goed plekje te bemachtigen.

Vanzelfsprekend zijn hogere bedragen zeer welkom. 

Elektronische nieuwsbrief

Als bonus krijgt u enkele weken voor het concert een elekronische nieuwsbrief toegestuurd om in de stemming te komen. Naar wens kunt u zich daar na ontvangst ook weer voor uitschrijven.

Als Vriend helpt u het Weijerkoor mooie concerten te blijven geven!

Regel nu een prima zitplaats

Ik wil Vriend worden

 

Eenmalige bijdrage

Het kan ook zijn dat u het Weijerkoor wel een warm hart toedraagt maar geen verbintenis wilt aangaan.

In dat geval kiest u wellicht liever voor een eenmalige bijdrage in de vorm van een bedrag of een dienst die u ons aanbiedt. Laat ons weten wat bij uw wensen past!

Ik kies een eenmalige geste