scroll naar boven
contact   |   inloggen
Logo Weijerkoor
Logo Weijerkoor mobile
 
 
Home | sponsors & sponsoring

Sponsors & mogelijkheden

Het Weijerkoor uit Boxmeer staat bekend als een koor dat koormuziek uitvoert in alle geledingen: van opera/oratorium voor grote bezettingen tot het uitgebreide terrein van de kamerkoormuziek.

Daarbij is er een vruchtbare samenwerking met vele beroepsorkesten en ensembles, waardoor de uitvoeringskwaliteit op een hoog niveau ligt. Door uw naam te verbinden aan het koor of aan een bepaald concert verschaft u de mogelijkheid uw bedrijf te profileren.

Uw doelen

Online en offline

Door te adverteren of deel te nemen aan het sponsorplan bereikt u een cultuur- en muziekminnend publiek in uw regio en bent u verzekerd van publiciteit in verzorgde media.

Aan de offline-kant zijn daar de posters die enkele weken voor het concert in de regio worden opgehangen, de toegangskaartjes en natuurlijk het programmaboekje. Deze uitgave is geheel in kleur en kan naast uw advertentie ook een advertorial bevatten. Het programmaboekje heeft een hoge attentiewaarde en een bewaarkarakter.

Online springen de sponsorlogo's direct in het oog op de meest belangrijke pagina's waaronder de concertinformatie en de profielpagina van het koor. Voor sponsors is een aparte pagina ingeruimd met vermelding van bedrijfsprofiel, contactgegevens, logo en een beeld.

Awareness in de regio

Door uw naam te verbinden aan dit koor bereikt u een specifieke doelgroep. Bij het publiek dat klassieke muziek waardeert is de leeftijdsgroep 40+ goed vertegenwoordigt. Men heeft belangstelling voor een goed verzorgd concert op niveau, en waardeert het als presentatie en organisatie professioneel zijn. De concertlocaties zijn meestal kapellen of kerken met goede voorzieningen. Het Weijerkoor kent bijvoorbeeld een systeem van gereserveerde zitplaatsen. Een concert bezoeken is dus echt een middagje uit voor u en/of uw genodigden.

De informatievoorziening in de vorm van een programmaboekje in kleur draagt bij aan de concertbeleving, terwijl een glaasje wijn of fris in de pauze bij al onze concerten een vanzelfsprekendheid zijn.

Jachtmakelaardij Kappers

Jachtmakelaardij Kappers

Jachtmakelaardij Kappers

Profiel

Jachtmakelaardij Kappers is een full-service jachtmakelaardij die de gehele verkoop of aankoop van uw schip uit handen neemt.

Bij Jachtmakelaardij Kappers bent u zeven dagen per week van harte welkom. De jachtmakelaars staan klaar voor advies of vragen. Als u een makelaar in de arm neemt, verwacht u een adequate dienstverlening. Kappers biedt u de kwaliteit die u verwacht.

Contactgegevens

Sluispad Noord 1
4797 SN Willemstad
Telefoon: (0168) 47 35 53
Fax: (0168) 47 31 75

E-mail
Internet

ViaSana

ViaSana BoxmeerViaSana

Profiel

ViaSana is een gespecialiseerd centrum voor bewegings- en pijnklachten. Wij leveren orthopedische zorg die gepland kan worden.

Hiervoor is de organisatie van ViaSana efficiënt ingericht en wordt er persoonlijke zorg geleverd. Dat biedt veel voordelen voor de patiënt, of liever gezegd de cliënt, want zo zien wij onze gasten.

Contactgegevens

Postadres

Kliniek ViaSana
Postbus 4
5450 AA Mill

Sponsortarieven

Maatwerk

Voor een aantal standaardmogelijkheden hebben we een overzicht met tarieven samengesteld.

In overleg met u levert het Weijerkoor ook graag maatwerk in de vorm van een pakket dat geheel bij uw wensen als sponsor past.

Meer info

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Weijerkoor. Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden.

 

Weijerkoor wordt gesteund door ...

Sponsors

Sponsors

Sponsors

Sponsors

Sponsors

Weijerkoor wordt gesteund door ...

Sponsors